Все у вIршах

Хт Ксения Тим
Вiршами, привертала я кохання.
Вiршами, я пророчила розлуку.
Вiршами, виплекала покаяння.
Вiршами,  втiшила я муку.

Вiршами, я давала допомогу.
Вiршами, я просила i прошу.
Вiршами, кланялась я Богу.
Вiршами, iнколи грiшу.

Вiршами, вистилала я дорогу.
Вiршами, я знайшла свiй шлях.
Вiршами, я зустрiлася з собою,
На тiм шляху, що у моїх вiршах...
(ХТ 09.06.2012)