МехIур дигили

Салим Герейбеков
Дугели ну калхьусра,
Усес нам дигахъуле,
ГъухIикесра хIаврусра,
УркIилзе хIу рашуле.

Дузизе цIадегали,
ЗурхIя гъутIбе игхIайго.
ХIаке дия дигили,
Лигбакела кам икIо.

Дия мехIур уркIилис,
Амру хIинил дигахъу.
Дия мехIур дигили,
Лигба мехIа руржахъу.

Бехьнила ша бакIале,
Лерил кьар духъутIдурар,
Дигилзе вархьхIайзале,
ЦIакьле гIядабил бурар.