Without you

Навсегда Вместе
We are Happy together forever,
Forgive each other ever.
I very you miss.
Give me one your kiss.
You about love me told,
But now i am so cold.(without you)

Мы вместе счастливы навсегда.
Однажды мы простим друг друга.
Я очень по тебе скучаю
И поцелую твоего желаю.
О любви мне рассказывал ты.
А сейчас мне холодно. Прости.