Принцеса Марса

Георгий Добровольский
               на украинском


Вона знову читає фантастику
Та Марс називає Борсумом,
А як закриє дурАстику,
То на зОрі дивиться з сумом.

А зіркИ мерехтять всі, по-різному,
І кличуть постійно до себе,
Вона ж відвертається слізною,
Що так недосЯжнеє небо.

А хотіла би  бути принцесою
планети горньої мрії
і листи прилітали б з адресою:
Борсум.Палац .Надії.