Года и лето

Галина Друзь
Роки і літо.
---------------
Вже сонце високо у небі.
Своїми променями світить.
Грайливо тішить нас теплом.
Кругом дерева повкривались.
Зеленим листячком своїм.
Травичка встала під ногами.
Після тепленького дощу.
А в чобітках серед калюжок.
Дівчатка й хлопчики сидять
Вони кораблики пускають.
Сміються й граються вони
Адже вони, маленьки діти.
Їм ще рости,рости ,рости.
Коли все згадувати будуть.
Як згадують про це
Уже бабусі й дідусі.
Як гралися колись  вони
В ту літню пору
В  день спекотний
Після маленького дощу.
Мені чомусь аж сумно стало.
Що літо швидко пролетить
Задує знов холодний вітер.
З дерев все листячко злетить.
Покриє голову всім , снігом.
Хоча на дворі й буде літо.
І тепле сонечко .
Як і колись буде світить.