Ми

Мартин Филдман
ти і я...
я і ти...
протоптали нові стежки
збудували нові мости

ти і я...
я і ти...
виростала зелена трава
там де ми залишали сліди
і коли ми проходили біля води
я помічав як вода завмирала від твоєї ходи

ти і я...
я і ти...
коли ми з тобою щасливі
дощі припиняють іти...
М.Філдман