До тебе...

Татьяна Горская
Моя муза, моє кохання,
Твої очі мені, мов зорі!
Моє щастя, моє бажання,
Розділю твою радість, горе!

Я дивлюся в твоє обличчя,
І мені більш нічого не треба!
Твої очі тобі так личать,
Бо вони ще синіше неба!

Потону у твоїх обіймах,
Я забуду про біль і страх,
Розчинюся в твоїх долонях,
Вони згинуть в твоїх очах!

За тобою піду усюди,
Хоч на край землі,лиш з тобою.
Мені байдуже, що скажуть люди,
В спеку стану тобі вербою!

Захищу тебе від небезпеки,
Я тобі стану вірним другом.
Де б не був ти, як далеко,
Я на поміч прийду, вперше, вдруге...

Я одного тебе не лишу,
На дорозі у самій скруті.
Я з тобою поруч залишусь.
На стежинках, що вже забуті

Буду я все тебе чекати,
Вірю бо, що ти прийдеш, друже.
Я не можу тебе не кохати,
І до інших тепер я байдужа...
                P.V.