20 28

Светлана Селюк
Чому так швидко з тобою
Походять  весняні мої вечори?
Так пахнуть вишні  любов»ю,
Хоч абрикоси ось-ось відцвіли….
Знаю – хочеш напитися мною.
Не говори зайвих слів… я все бачу,
За тою неприступною скалою,
Можливо щось для тебе значу.
Кохання до тебе не назову бідою,
Ти потрібен мені як є…
Хоч і називаєш мене малою:
«Ти мала, з віком пройдЕ»
Знаєш,  хочу завжди бути поряд з тобою,
Не хочу нікого, тільки тебе…
Маю надію, що поряд зі мною
Ти все ж відкриєшся й кохання прийдЕ.....