Справжн кохання

Хт Ксения Тим
Нестерпно-не рішуче --
мов у перше закохалося.
Смиренно-терпеливе  --
мов на віки залицялося.
По-мужньому сміливе --
мов востаннє сталося.
Кохання, те, що так боляче
та радісно кохалося...
(ХТ19.03.2014)