Вiн - над усiм

Владимир Ивашина 2
Не будь байдужим, ані злим,
Не йди до рук липких брехні,
Запам’ятай, на світі  цім
Ми - не одні, ми - не одні.
Над нами - Бог, Всевишній Бог.
На кожну мить, на все життя.
Він є пролог,  Він – епілог
Під час гріха і каяття.
І повну чашу і неповну,
Він нам по правді піднесе.
В хвилину люті, в мить любовну
Він - над усім, Він - над усе.
Не опогань батьківський дім,
Карай поменше – більш прощай.
Над нами - Бог, Він - над усім,
Не забувай, не забувай.
Хай серце трепетне, гаряче
Не стане каменем німим.
Над нами – Бог, і все Він бачить
Він - над усе, Він - над усім.