Тiкай

Ди Мэй
Давай, тікай від мене геть, біжи!
Ти ж так хотів, щоб була вільна я.
Лиш потім мені ти не дзвони і не пиши,
і не кажи, що кругла ця земля.

Давай, тікай від мене геть, біжи!
Ти ж так хотів мене провчити.
Немов собака, рани свої ти залижи,
й змирись, лише сама себе можу я навчити.

Давай, тікай від мене геть, біжи!
Біжи незнаними стежками.
Тричі, що не любиш, прокажи,
І я геть піду із літніми дощами.

Давай, тікай від мене геть, біжи!
Такі під нами різні вже причали.
Давай, тікай від мене геть, біжи!
Ти ж не захотів, щоб разом ми тікали.

27/05/14