Чудова каша - песня для детей

Анна Олейникова Композитор Детск
Песня опубликована в нотном сборнике "Парасольки" ("Илион", Николаев, 2012) и вышла на одноименном CD-диске.
- на украинском языке -
------------------------------------------------------
муз: Анна Олейникова, сл: Лариса Ратич
------------------------------------------------------

Я одна сьогодні буду вдома,
Хочу працювати без утоми!
Я сама зварю найкращу кашу -
Хай дивується родина наша!

Приспів: Це чудова буде каша!
_______Мама й тато зразу скажуть:
_______- Ой, смачна ж вона яка!
_______Ой, хазяєчка дочка!

Тож налила до крупи водички,
Вкинула і хріну, і гірчички,
Перцю і оцету теж додала,
Щоб та каша смак чарівний мала!

Приспів.

На вечерю всі прийшли до хати -
Починаю рідних частувати;
Каша не сподобалась нікому,
Навіть Мурчик наш утік із дому!

Приспів: Підвела мене та каша!
_______Мама й тато досі кажуть:
_______- Каша вийшла не така!
_______Ой, вигадниця дочка!

- - - - - - -
Послушать песню (исполнение - Полина Глухенко, 7 лет)
http://www.realmusic.ru/songs/1229994