Калина

Владимир Ивашина 2
Зарум'янилась калина –
Дівка цноту зберегла,
І осіння павутина
Їй на стан гнучкий лягла.

Може то фата весільна,
Що прийшлася до лиця?
Ти ж іще, красуне, вільна,
Ще не йшла ти до вінця.

Але жовтень тайну знає,
Що обручин час гряде.
Явір білий залицяє,
Він до тебе вже іде.

Ви повинні поєднати
Почуття своїх сердець,
Нареченим хоче стати
Явір - файний молодець.
1997