1

Ло Гейз
Можливо колись, коли пройдуть роки
і біль заглушить сигаретний дим
пройдемо ми життя усі уроки
і назавжди у небо полетим.
коли закінчаться, усі страждання
усі гаразди, муки і тоді
коли закінчиться моє кохання
коли нарешті буду на свободі.
мої думки тривожити не будуть
я їх триматиму усіх у голові
злі язики мене вже не засудять
мені на зміну вже прийдуть нові.