Пiсня про матусю - песня для детей

Анна Олейникова Композитор Детск
Песня вошла в нотный сборник "Мамине свято" ("Илион", Николаев, 2015) и одноименный CD-диск.
- на украинском языке -
-------------------------------------------------------
муз: Анна Олєйнікова, сл: Лариса Ратич
-------------------------------------------------------

Сонечко у гості хоче завітать,
Пісню про матусю будемо співать,
Мама теж дарує промені свої -
Сонечком ласкавим кличемо її.

Приспів: Знають діти, знають діти:
_______Мама може все на світі!
_______Дзвінко й весело співаю
_______Про матусю я!
_______Наймудріша, найдобріша,
_______Найдорожча, наймиліша,
_______Ще вона - найкрасивіша! -
_______Матінка моя!

Радісно сміється весняна блакить,
Пісня про матусю високо летить.
Підхопили пісню друзі всі мої,
Мама - друг найкращий, любимо її!

Приспів.

- - - - - - -
Послушать песню (исполнение - Анастасия Карабан, 7 лет)
http://www.realmusic.ru/songs/1203675
Видеоролик песни в исполнении Насти
https://www.youtube.com/watch?v=I-pVO95kfcs