Даремно все

Натуличка
                Важливо зрозуміти ні хто більший ворог, а      
                хто більше БРЕШЕ...
Даремно все...
Потвора наробила!
Понад усе
Отак народ зганьбила...
Величності дзеркальна тінь
З кровавим поглядом  у синь

Навіщо ЦІ?
Думки мої в полоні,
А на щоці
Кришталики солоні...
До чого ця страшна війна,
Що вкрала спокій вже сповна?

Поцупить те,
Що ранком називають?
Замарить все,
Про що з любов'ю дбають?
Земля - всім найдорожче є,
А для родини - світ встає!

Чого, скажіть
Бракує тим довколі?
Тому "свербить",
Хто заздрощами кволі
Бо в хащах майнових зело
Гребуть лопатою лайно...

Про те неймуть
Пророків сподівання!
Та вперто рвуть
Надію на єднання
Бо даль для них примара є,
Що рушить з місця не дає!