Укра но!!!

Лада Самарская
На Майдані вмирають люди...
На очах у усього світу.
Але, все ж, я іще маленька,
Я не можу нічого зробити.

Хочу я, щоб побачив кожний -
Україна ЄДИНА в світі!
І що можем, ми дійсно можем
Усі разом хоч хось зробити!

Що ми любим свою країну,
І не хочем шукать "другую",
Ти країна моя, Україно -
Ти пробач, що тебе хвилюю...

Але, ненько, давай зберемся,
І покажем усім у світі!
Ми нікому не покоремся,
Й заспіваєм ще пісню в літі!