Мирские заботы

Виталий Фидельский 2
Як що бував ты бIля моря,
Ласкава хвыля там Iде
Сонечко сяе,зiгрiвае,
На небi хмар нема нiде.
Буде вродливий дуже день.

Качки пiрнають у болото,
кiшка на березi муркочiть
Цуцык залаяв у дворi,
Пiвень за куркою побiг
Порося хрюкае в кущах.
В саду пiснi спiвае птах.
И баба прае у сiнях.