***

Иван Якущенко
Скажи, де я згубив свої слова?
Де рифми, що колись так легко на папір лягали?
Куди поділось все, куди тече вода?
Скажи мені, бо я уже й не знаю...

І серед стін, привітних та чужих
загублений, мов парусник без вітру,
стою один, і мимо без кінця
біжать чимдуж години, дні і тижні...

Біжать чимдуж, не залишаючи слідів,
лиш в пам*яті незв*язні візерунки...
Скажи хоч щось, якщо не жалко слів -
І я почую... Й заспокоюсь трішки...

22.05 - 01.06.2014