Диде

Мадина Балаева
И дуьньядал валай масан
Заз маса кас авайди туш.
Вун такурла жеда пашман
Зи играми тир, диде чан.

Зи уьмуьрдин вун я бине
Хана, хвена ч1ехи авур.
Ваз чухсагъул лугьузва къе
Зи вилерин экв, нур, диде.      
                1997г.