Щасливiй подружнiй парi в день весiлля

Светлана Дарящая Свет
А життя - неначе поле, вічності струна -
Буде він один у тебе, і ти у нього - одна.

Будуть ясними світанки, росами умиті,
Будуть зорі мерехтіти в синім оксамиті...

Дружба щира звеселяє барвисту дорогу,
Стежка вік не заростає до отчого порогу.

І веселі і щасливі, мов в садочку квіти,
Зростатимуть у родині викохані діти.

А життя - немов та пісня широкого поля.
Яку собі заспіваєш - така й буде доля.


22.04.14
м. Київ