Крок в пiтьму - Ins Dunkel - Subway To Sally

Лилия Боровик
Ходім зі мною в темінь - я вже пройшла цей шлях,
Спустись у пекло з неба по східцях із стекла.
Чекай від мене знаків - дивися: я з уламків
Свого слабкого серця міст тобі звела.
 
Скажи, ти тут, коли приходить ніч?
 
Туман все загусає, згасають ліхтарі.
Скажи мені, як знаєш, що там, вгорі, горить?
Скажи, що це не страшно: збороти злісну стражу,
Пройти по зову серця крізь цей лабіринт.
 
Якщо ти тут, то згаси свічу в вікні!
Скажи, ти тут, коли приходить ніч?
 
Крок в пітьму - вниз з гори.
Крокуймо вдвох ми в ніч - ми тільки тіні в ній.
Крок в пітьму - не барись,
Ми поборем страх і біль,
Бо тіні пропадають в темноті.
 
Спинись на мить, плането, я накладаю вето
На мрії, на надії і на почуття.
Кордони дня і ночі такі тонкі напрочуд:
Відчуй цілунок Бога і прокльон чорта.
 
Якщо ти тут, то згаси свічу в вікні!
Скажи, ти тут, коли приходить ніч?
 
Крок в пітьму - вниз з гори.
Крокуймо вдвох ми в ніч - ми тільки тіні в ній.
Крок в пітьму - не барись,
Ми поборем страх і біль,
Бо тіні пропадають в темноті.