Коли заглибнеш ти в душi нестримнi муки

Юля Блюсович
Коли заглибнеш ти в душі нестримні муки,
Коли залишиться на світі лиш цей день,
Чи не закриються у світ інакший люки?
Хто крізь ворота тебе, друже, проведе?

Коли співатимуть на небі "Алилуя",
І зірка раптом перетвориться в тунель,
Чи десь Аїд тебе до себе не "врятує"?
Чи не зануришся в болота підземель?

Коли опинишся на вибору розпутті,
І запитає різко ЕГО, куди йдеш,
То ти згадай собі всі ті нестримні муки!
Уверх* чи вниз** в кінці ти душу проведеш!?


*Уверх - до раю
**Вниз - в пекло

03/06/2014