Пройшли роки i ось я знову вдома

Тайный Альков
Пройшли роки… і ось я знову вдома,
На жаль, тепер лиш тільки у гостях,
Де все мені таке близьке - знайоме,
Де я росла в сусідів на очах.
  Де я пройшла свої найперші кроки,
  І де дитинство, юність провела,
  Куди не глянеш - світ такий широкий,
  Та всі шляхи ведуть нас до села…
І  летимо туди, забувши втому,
Хоч манять нас незвідані краї,
І знову повертаємось додому,
Немов з далеких мандрів журавлі.
  Пригадуючи з вдячністю хвилини,
  Весни своєї радісної дні,
  Давно вже заросли оті стежини,
  Що ти колись протоптував мені...
           (1996р)