Звуки

Джазовая Струна
 Ні, не хочу я чути  звучань твоїх струн
І мені вони більше не милі
Не потрібне звучання немилих надій
Так, як сонце на небі розбили.
 Зупиняється мій корабель, ми при березі стали
Розішлись ті маршрути, та в душі знаю, точно -
Моїм ти не будеш!
При дорозі, он там десь зупинка, -
Наш це спомин кривавих надій,
Вірю  в те, що тепер все забудеш
А мені так дарма все чекати,
Іншу ж ти тепер любиш.