Украiна! - нам матiнка мила

Владимир Солошенко
Україна! - нам матінка мила,
Ми долаємо тугу давно.
Покажи ворогам свою силу,
Ми з тобою завжди заодно.

Нашу єдність ніхто не здолає,
Патріоти ми від батьків.
І наш ворог це добре вже знає,
Ми такими зростили синів.

Хто не з нами в війну - він наш ворог,
Бо нас горе єднає навік.
Ми нащадки козацького роду,
І єдині, як Захід і Схід.