Тульскому Прянику

Алиса Кумуржи
Поки на небі є зірки
Вони горять для двох,
Такі однакові думки
Для різних цих дорог.
Поки я посміхаюсь
Тобі є з ким мовчати,
З лучами сонця граюсь
Щоб все життя кохати.


создан:
4 июня/2014
в 17:32.