***

Юлиана Шелест
Спробую бачити, спробую чути
Спробую знову тебе відчути
В світі очей твоїх заблукаю
Келих журби спустошу до краю

Знов полечу за тобою в безодню
Все преплутаю, - вчора, сьогодні
Роки, хвилини, ціле життя
Заради миті віддам в небуття

Все позабуду, і знов згадаю
Йду по шляху від аду до раю
Помру, воскресну, вдаль полечу
Чайкою кричати про те, що мовчу