jедино справжня творчiсть

Александр Тагаев
Єдино справжня творчість
Існувала тільки на початку.
Рок музика вмерла
Вже після першої рок пісні
Та й взагалі вся музика
Після першої композиції.
Так само і поезія вмерла
Після першого вірша.
Живопис мабуть вмер
Ще до стадії наскельних малюнків.
Все що залишається -
Це мовчання.
Справжня творчість -
Це мовчання після крапки,
Якою був перший твір мистецтва в світовій історії.