Про100 перехiд

Валео Лученко
Це просто перехід. Не вихід, не вхід, а саме ПЕ-РЕ-ХІД.
Перетікання, перевтілення, переливання.
Метаморфоза. Реєнкарнація.
 
Коли в тобі багато любові, тоді осінь - найкраща пора,
бо виноград, спілий сонцем, перебродить і стане золотим трунком,
бо антонівку квасять і кавуни,
бо з бер та угорок гонять горілку духмяну та міцну щоб гріла взимку,
бо сонце хоч рано сідає, але ж так гарно...
А ще в оцю пору небо глибшає і зорі горять ясніше і погідно стає на душі.
І серце твоє спокійнішає, ти запалюєш багаття і милуєшся полум'ям
і час зникає, але не зникаєш ти,
а входиш у Вічність, як ніж в масло...
 
 
 29.08.2012 16:18 - 06.06.2014 10:30
 
 
© Валентин Лученко, 2014