Бабине лiто

Людмила Киреева-Силенко
Бабине літо прийшло в мою осінь,
Знов повернулось колишнє тепло,
Але під ранок холодні вже роси,
Падати листя з дерев почало.

Приспів
    Бабине літо, бабине літо,
Теплі і лагідні сонячні дні.
Бабине літо прощальним привітом
Гріє нам душі, тобі і мені,
Гріє нам душі. Тобі і мені.

Бабине літо дарує надії,
Та їм здійснитись немає часу,
Марні надії вплітаються в мрії,
В серці осіннім я їх понесу.

Приспів

Бабине літо - це осені ранок,
Міряє осінь убранство своє,
Літо, тим часом, прощається з нами,
Пізню любов щедро нам віддає.

Приспів