Я счастлив...

Леонид Зильбер
               



    ЛЕОНИД ЗИЛЬБЕР

      (Одесса)

 
  Я СЧАСТЛИВ        Я ЩАСЛИВІЙ

Я счастлив, що живу я в  Україні,
Я здесь родился в свій щасливій час,
Здесь мой народ, ми всі в одній країні,
СВОБОДА с нами - і весь СВІТ за нас!

 7 июня 2014г.     7 червня 2014 р.