Память

Юлия Начинайло
Я вічно житиму під скронями в твоїй голові.
Я вічно буду битись  в твоїм сердці, назавжди.
Я вічно памятатиму твої вуста ...і твої очі...
Безмежний океан моїх страждань дівочих.
Навічно немає нічого..
навічно.. і я не живу..
С тобой пізнавши усю доброту кохання...
немов, лебідка лечу..
ти небо, ти сонце, ти море...
пропаще кохання моє..
до тебе скрізь обрій я лину...
без тебе..я не живу..
Пробач, ти...сумлінні старання
Пробач, що не встигнула я...
прийти до тебе востаннє..
коли згоріла  свіча...