Лiта моi, сизокрилi

Людмила Киреева-Силенко
Ой, літали голубочки,
Попід небесами.
Підганяли мої рочки
Дужими крилами

Приспів:

Літа мої, сизокрилі,
    Не спішіть у вирій,
    Погуляємо, щасливі,
    В Україні милій.

Летять роки за роками,
Не можна спинити,
Десь за синіми горами
Сіли відпочити.

Приспів:

А я, серцем молодая,
Живу, не сумую,
Мене сонечко вітає,
Вітерець цілує,

Приспів:

Мене місяць приголубить,
Зіронька розважить,
Навкруг мене добрі люди
Добре слово скажуть.

Приспів:

Летіть собі, голубочки,
Хай крила тримають.
За горами мої рочки
Нехай почекають.

Приспів: