люблю

Владислава Даценко
Коли на небі гасне день,
Коли земля в обіймах ночі...
Мені так мало всіх пісень
На цьому світі,
Аби забути твої очі.
Коли журба в твоєму серці
Болючим полум'ям жалю...
Я через сотні тисяч років і мільйони кілометрів,
Ти чуєш, все одно тебе знайду.
Не плач, не полишай надію.
Нехай в душі твоїй не зникне океан.
Без тебе навіть Господ
не зуміє
Зцілити всіх моїх смертельних ран.
Без тебе світ не має в собі вроди,
Не має небо чорне світла зір.
І гинуть всі планети і народи...
А я люблю тебе,
Всьому наперекір.