Дiаманти

Юлия Разбейкова
Я не повірю, якщо скажуть
Що мір існує без добра.
Так, світ жорстокий, і нам важко
Знайти скарби серед сміття.

Але ми кожні маємо в собі
Оті бесцинні діаманти.
У кожнім серце и душі.
Не треба тільки їх ховати.