Чужина

Владимир Ивашина 2
Минають дні,
Коротша вік,
На чужині
Вже котрий рік.

Шляхи - терни,
За роком рік.
До чужини
Себе прирік.

Мої пісні -
Печаль одна,
На чужині
Все - чужина.

Ударить грім
І знов весна,
Там - рідний дім,
Тут - чужина.

Мої пісні
Згорять в огні.
Минають дні
На чужині…

Москва 2004