Осiннiй романс

Людмила Киреева-Силенко
Ось і осінь, птаха сизокрила,
Раптом прилетіла у мій сад,
Вся трава під ранок посивіла,
Стиглим гроном вабить виноград.

Приспів:

  Зачекай, не йди так швидко, осене,
     Нам же ще так хочеться тепла,
     Не фарбуй у сіре неба просині,
     Не прийшла пора ще, не прийшла.

Осінь з тихим шелестом ступає,
Айстри і жоржини зацвіли,
Жовте золото з дерев спадає
І лежить, як килим, на землі.

Приспів:

Осінь, королева величава,
Вже й мене за руку повела,
Не прошу ні золота, ні слави,
Лиш краплинку щастя і добра.

Приспів: