***

Владислава Даценко
В артеріях міст блукає твоє життя.
Без залишку і без кордонів
На твоїх долонях
Малює лінію серцебиття,
Що відбиває ритм до болю у скронях.
В далеких містах, між сотнями наших "я" ,
Ховається правда про кожного,
Без прикрас.
Давай пам'ятати про всіх,
Хто загинув в ім'я
України.
Про всіх, хто загинув за нас.
Давай пам'ятати героїв та їх імена.
Нести у душі любов до своєї країни.
Нас назавжди змінила ота кривава зима,
Що барикадами зруйнувала між нами стіни.
Давай просто жити, і бути людьми перш за все.
На своїх і чужих за мовою не ділити.
Зі сходу на захід - тобі тут рідне усе!
Ми єдиного неба й землі українські діти.