орб тами фальшивост

Зоряна Холод
У вирі байдужості та фальшивих почуттів,
До нуля зводиться сутність цього світу,
В потоці божевільних недоказаних слів,
Планета наша переходить в іншу орбіту.

Увага, буря велика передбачається,
Десь в районах душі на цей вечір.
 Простила те, що нікому не прощається,
Людині ,від природи бездушній, до речі.

Увага, прогнозується  дощ і навіть гроза,
Радимо без потреби не виходити з дому.
Радимо не любити, і не проводити в сльозах
Потяги від нього порожньо-наповнені знову.

Увага, наближається сильний вітер, торнадо.
Сховайте все що є людське в собі подалі!
Ставайте жорстокими, остання вам порада,
Не відчуваючи нічого, не будете знати печалі.