HELP!

Мария Владимировна Штольц
Народ, просыпаемся!!!!!! это не фильм. Это не Голливуд. это в соседних с нами городах уже происходит! И это возможно (!!!!!) только из-за того, что большая часть людей НЕ ПОНИМАЕТ и НЕ ХОЧЕТ ВИДЕТЬ происходящего.

Распространяем!!!!!! Мир должен знать!!!! этим мы спасём жизни! Просто не ленимся и делаем перепост!

Slovyansk now!!! Ukrainians Nazi bombing and shelling peaceful town in the Trinity Day, June 8
Славянск, 8 июня, Троица.
Результат очередного обстрела центра мирного города из тяжелых орудий.

Ukrainian fascist junta continues to bomb and shell the peaceful towns in Donbass.
People have not evacuated yet.

Also today is the Orthodox day of "Trinity", and again there are a lot of the human's sacrifices in the city, numerous fires, broken gas pipes, electricity systems, and one of the shells has damaged the dome of the town church.

New Ukrainian government, realizing that it lost control of this situation and can not take back the cities in the Donbass, just kill people as much as possible and destroyed infrastructure - factories, hospitals, schools, communication.

ВАЖНО!!!!! рассылаем все подобные видеофрагменты и фотографии с приложенными тегами #SaveDonbassfromUkrainianArmy (или копируем весь список который ниже) - надо прорвать информационную блокаду на западе!!!!!

Есть друзья за рубежом - рассылаем им. Пока большая часть людей запада будет в неведении - у нас будет литься кровь.

#SaveDonbassPeopleFromUkrainianArmyAndAmericanInvaders
#SaveDonbassPeopleFromUkrArmyAndAmericanInvaders
#SaveDonbassPeopleFromUkrArmy
#SaveDonbassPeople
#SaveDonbassPeopleFromUkrainianArmy
#SaveDonbassFromUkrainianArmy
#SaveDonbassSkyFromNazi

http://youtu.be/I7brY4mT_LY