Кривавий лiд

Максим Юрчук
Кривавий лід пливе по Україні,
Крізь брами чути сльози матерів.
Чийсь син - в останній путь, у домовині.
За Батьківщину гідно вмерти він зумів.

Кричить душа, лунає гімн крізь сльози,
Труна накрита прапором, клекоче грім.
На цьому місці скоро будуть лози,
Дарує Україна їх синам своїм.

Квітки цвістимуть на отій могилі,
І люди сюди прийдуть знов і знов.
Тут найдорожче, що дане людині, -
То віра у Вітчизну і любов.

10.6.14