Коханням сповненi серця

Валентина Андрущенко Франчук
                Присвячено моєму коханому
                чоловіку

Ми знов з тобою мовби юні,
Коханням сповнені серця.
Бринять мелодією струни
Душі,котрій нема кінця.

Літа збігають за літами,
За часом час спливають дні,
А ти солодкими вустами
Кохання  віддаєш мені.

Я дякую щоденно  Богу,
За те, що ти у мене є,
Й прошу щасливую дорогу
Для нас, коханнячко моє!

10.06.2014