Час вже зупинитися

Аксельруд
Сварки,  сварки,  сварки,  сварки,
Всі  гризуться,  як  вівчарки.
Та за що усі гризуться?   
Приводи завжди знайдуться:
Інша  мова,  інша каса,
Люблять  НАТО, люблять НАСА,
Різні погляди критичні,
Різна   правда  історична.
Кандидати,  депутати
Тичуть  в  очі  нам мандати,
Б ;ються  фракції  і   клани.
А тепер ще і  майдани.
Б;ються  дико,  по –звірячи,
Один одного не бачать.
Правда є завжди одна,
Не поділена  вона.
Та вони цього не знають,
«Свою»   правду  захищають.
В  хід   ідуть  і пістолети,
Гелікоптери,   ракети,
Автомати   і  гранати,
БТР-и і гармати.
Море   сліз і  крові  море,
Бійня   викликає   горе.
Знищуємо  без  зупину,
Один    одного,  й  країну.
Та в цій бійні безупинній
Люди гинуть не повинні.
Як не  включимо  ми  «стопи»,
Не  уникнемо    потопу!