Укрохерои. Майдан Вам в Дупу!

Ксения -Златоуст
Український погранец , сильно захотів їсти , адже їх майже не годують ! І пішов у російську сторону , роздобути чого - небудь на прокорм . Йде собі по лісі , раптом хтось ззаду , кинув йому в спину шишку . Той каже : - Це хто ? - Мовчання . Йде далі , знову хтось ззаду кинув шишку йому в спину ! - Той знову : - Це хто ? - Знову мовчання . І раптом , хтось ззаду , згріб його за лапи і з'їв ! Потім , виходить з гущавини ведмідь і каже : - хто Це , хто це !?! Це - російський ведмідь ! Я сам жерти хочу , тільки вчора прокинувся ! І на хрена ви мене тварі майдануті , розбудили , як почали стріляти !?!?!.....

УКРОХЕРОИ . МАЙДАН  ВАМ   В  ЗАДНИЦУ !
----------------------------------------

Украинский погранец ,  сильно   захотел есть , их  ведь  почти не кормят ! И пошел в русскую сторону , раздобыть чего - нибудь на прокорм . Идёт себе по лесу , вдруг кто-то сзади , бросил ему в спину шишку . Тот говорит : - Цэ кто ? - Молчание . Идёт дальше , опять кто-то сзади бросил шишку ему  в  спину  ! -  Тот  снова : - Цэ кто ? - Снова молчание . И вдруг , кто-то сзади , сгреб его в  лапы и съел ! Потом , выходит из чащи медведь и говорит : - Цэ  кто , цэ  кто !?! Цэ - русский медведь ! Я сам жрать хочу , только вчера проснулся ! И  на  хрена  вы  меня  твари  майданутые , разбудили , как начали стрелять !?!?!........