Таврiйський барвограй

Вячеслав Топильницкий
   Талантами земля таврійська наша
Багата і завжди пісні веселі
Співають і дорослі і малята,
Танцюють і в містах, і в селах.
   Бо ми багато в чому унікальні
І кожен з нас по своєму примітний,
Ми всі свої таланти музикальні
Сьогодні презентуєм всьому світу.
Пр.
   Танцюй! Співай! Ми розпочинаємо
Таврійський барвограй.
Ми віримо, ми знаємо, що в кожного в душі
Є місце для пісень і для віршів.
   Співай! Танцюй! Ми розпочинаємо
Ти тільки не сумуй.
Нехай завжди лунає чарівний дитячий сміх.
Таврійський барвограй єднає всіх.
        II
   В просторім цьому залі нині людно
І посмішки веселі всюди сяють.
Ми обіцяєм всім – не буде нудно
Як радісно і дружно заспіваєм.
   І подаруєм вам чудовий настрій,
Мов теплий промінь в небі весняному,
Бо світ дитинства він такий прекрасний
І справжніх друзів так багато в ньому.