В мо му серц

Ольга Лубинец
Ти залишився в моєму серці
Як квітка щастя,
В сонячній пустелі.
Ти був для мене сонцем
На небі темному.
Зігрівав мене в холодні дні
Ти був для мене прохолодою
В дні жаркі.
А я була лише твоєю лялькою,
З якою ті бездушно грав.
Але коли набридла я тобі
Ти просто викинув мене з свого життя.
Забув, якби і не було мене.
І колись згадаеш ти про мене
Як було добре нам разом с тобой.
Але не знайдеш ти мене
Бо зникла я з твого життя.
Тебе забула я назавжди
І не згадаю більше я тебе.
Бо на душі залишилася рана
Яку залишив ти мені.