Народе мiй любий

Евлалия Людмила Бодня
Народе мiй любий ,рiзномонiтний,
До тебе прийшла ось рокада- пора.
Вселяко тепер подниматься магнiтной
Тривогой на мiст , як настала жара.

Доколе життя вибирати , солодкiсть,
Iсте смачно , пити , живiт щоби рос?
Духовнiсть потрiбна людинi на корiсть
Нам мати в годину призначенных гроз.

Лани *засi-вать, сотворити  угоду
I cловом, i  справой, i думкой завжди,
I славити землю i эднicть  народов,
Дiтей i жiнок, старiкiв сберегти.

Вiкритися дверцi вiд серця до серця-
Нехай засияэ з земли мiст до  сонця !