Щастя те, що поруч ти...

Геннадий Сивак
Щастя те, що поруч ти,
Моя  рідна і кохана,
Йдемо  обік по житті,
Хоч не сипле з неба манна…

Відчуваю подих твій
Завжди, та твоє плече,
Та вчуваю серця бій,
Хоч й буває боляче…

Навік єднала доля нас,
В обручках золотих,
У  пам'яті  чудовий час,
Чарують спогади святі…

Господь  любов   подарував,
Тай   своє  благословення,
Наші души об'єднав,
На  щасливе сьогодення.

Автор    Геннадій  Сівак.
11  червня   2014  року.