Брахиколон. Опыт 2

Ника Вербинская
1.

Пусть мест
здесь нет
сквозь свод
льет свет
сны
бес
пусть
шлет
мой Бог
мой рай
мой плот

2.

Ты в ад не верь.
То бред.
Есть
свет!


3.

ха..свет?
Нет?
...
Тьма друг.
Был круг.
Семь бед.
Вот ведь.
Мед есть?
А, нет..

шли на
свет.




16.06.2014